Τηλ: 272.506.14366- Email: info(@)chamaloni.gr

Καλωσήλθατε στους ξενώνες Χαμαλώνι στην Φοινικούντα

Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στο αγρόκτημά μας στην Φοινικούντα. Πριν από λίγα μόλις χρόνια αποφασίσαμε, έπειτα από παρότρυνση φίλων, να υλοποιήσουμε ένα όνειρο ζωής. Δημιουργήσαμε έτσι τους ξενώνες Χαμαλώνι, 6 αγροτουριστικά καταλύματα στη Μεσσηννιακή γη, στην περιοχή της Φοινικούντας με σκοπό να προσφέρουμε απλόχερα τη φιλοξενία μας σε όσους αγαπούν τη γη, τη φύση, την απλότητα και την αμεσότητα στις διακοπές σας.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε και να απολαύσετε μια άνετη διαμονή, την τοπική κουζίνα με φρέσκα βιολογικά προϊόντα από τον κήπο μας αλλά και να μυηθείτε στις αγροτικές εργασίες του τόπου μας όπως το μάζεμα της ελιάς, ο τρύγος, η φροντίδα των περιβολιών και της μικρής μας φάρμας και φυσικά η μαγειρική!

Γιατί οι άνθρωποι που μας επισκέπτονται δεν είναι για μας απλώς πελάτες αλλά φιλοξενούμενοι, δικοί μας άνθρωποι και η επιθυμία μας είναι να περάσουν καλά!

Κάντε κράτηση

Οι Ξενώνες μας στην Φοινικούντα

 • Αχλύς-Αστραδιανή

  Αχλύς-Αστραδιανή

  Οι ξενώνες Αχλύς και Αστραδιανή, με ονόματα εμπνευσμένα από τη μετεωρολογία ...

 • Ανεμόεσσα

  Χίμαιρα- Ανεμόεσσα

  Ο ξενώνας Χίμαιρα πήρε το όνομα του από τη Μεγάλη Χίμαιρα του Μ.Καραγάτση...

 • Ηλιοδείλη

  Ηλιοδείλη

  Από το μπαλκόνι της Ηλιοδείλης βλέπεις πανοραμικά τον κόλπο της Φοινικούντας...

Θα μας βρείτε και εδώ

booking-chamaloni trivago-chamaloni guest inn webhotelier-chamaloni trip-advisor-chamaloni agoda-chamaloni xenonesgr-chamaloni